2014. március 14., péntek

FELMONDOK...

...a bejárónőnek, mert folyton szabadságon van!

Kb. 2 órája keresem az ékszerdrótot, miközben olyan dolgokra akadok, amiről nem is tudtam, hogy van, és azt pláne, hogy mire jó.  Ez nem állapot, nem mehet így tovább! A gyár már ténylegesen a feje tetején áll, káosz a köbön, egy talpalatnyi hely sincs.

Ancsaaaaaa! Hova tetted az ékszerdrótot????? Megőrülök!

Kénytelen leszek szünetet tartani. Ennek több nyomós oka is van. Azon túlmenően, hogy a gyár már olyan állapotban van, mintha a német nehézbombázok sorozták volna le, megfejelve a legújabb technikát képviselő atombombával, miközben egy tornádó is lesúlytott. Már hetek óta nem pihentem egy percet sem, mondhatni, ebben az évben még nem volt egy lazyday sem az életemben. Hétközben a munkahelyen megy a hajtás, mire haza érek a nevemet sem tudom kimondani, nem hogy kacatolni. A hétvégék az itthoni folyamatos lemaradások bezhozatalával telik, a már régen igérgetett képeket készítem és az egyéb beigért dolgokat próbálom sorban teljesíteni. A to do list lassan egy A4-es lapra nem fér el, és a hirtelen bevillanó gondolatok számára készített papírfecnik hömpöjögnek egy félszoba teljes terjedelmében. Már nincs olyan hely, amit a post-it-ek és papír galacsinok nem terítenek be. Csak tudnám, hogy mi a fenének írom fel a dolgokat, ha aztán úgy sem tudom, hogy hova tettem. 


Na mindegy. Pont olyan, mintha egy helyben topognék és nem haladnék egy centit sem. Szóval azt hiszem itt az ideje, hogy a következő hétvégét már egy kis pihenéssel töltsem és áldozzak valamit a szórakozás oltárán is, hogy aztán újult erővel vethessem ismételten bele magam az alkotás rejtelmeibe. Remélhetőleg addigra már tényleg jó idő lesz, végre lemoshatom imádott motoromat és talán egy kicsit a nyergébe is pattanhatok néhány kilóméter erejéig.  Az alkotói kuckóban pedig eszement gyorsasággal kell rendet tennem, rendszerezni a sok lomot és kitakarítanom. Csak aztán nehogy arra ébredjek, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja, majd elmegy a postára, hogy feladja a reményt. ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése